Συνεργάτες


Στην Creative Factor θέλουμε πάντα να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς που μοιράζονται τα ίδια πιστεύω και ενδιαφέροντα με εμάς. Σε αυτή τη σελίδα μπορείς να δείς τους συνεργάτες μας και που μας έχουν βοηθήσει.

Συνιδρυτής

Στέφανος Κεσίδης


Με σπουδές στα μαθηματικά (Α.Π.Θ.) και τη φωτογραφία (ΠΑΔΑ και ΙΕΚ ESP) αποφάσισα να ασχοληθώ με τη φωτογραφία. Είμαι καθηγητής φωτογραφίας, φωτογράφος και ερευνητής φωτογραφικών αρχείων.

Επέλεξα να είμαι συνιδρυτής στην ΑμΚΕ Creative Factor γιατί θέλω να βοηθήσω στη διάδοση του μέσου και στη διάσωση φωτογραφικών -και μη- αρχείων. Μέσω της Creative Factor ευελπιστούμε να δώσουμε τι δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να γνωρίσουν τη σημασία της φωτογραφίας μέσα από σεμινάρια, φεστιβαλ, εκθέσεις, εκδόσεις και ομιλίες.

Πατώντας το κουμπί παρακάτω θα δείτε το βιογραφικό μου και ενδεικτηκά portfolio δημιουργικών και εμπορικών εργασιών μου.


Εθελόντρια

Έλενα Καραθανάση


Η Ελένη Καραθανάση είναι Μουσειολόγος και Φωτογράφος. Απόφοιτος του τμήματος «Πολιτισμική Τεχνολογία και Επικοινωνία» του Πανεπιστήμιο Αιγαίου με κατεύθυνση τη μουσειολογία. Σπουδάζει φωτογραφία στην ειδικότητα «Τέχνη Φωτογραφίας» του Ι.Ι.Ε.Κ. ESP, ενώ επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην εποπτεία εκθέσεων μεσαίας και μεγάλης κλίμακας και είναι μέλος του μόνιμου προσωπικού του Τελλογλείου Ιδρύματος ΑΠΘ από το 2022. Τα ενδιαφέροντα της στη φωτογραφία και τον κινηματογράφο εκτείνονται στη φωτογραφία τοπίου, το πορτρέτο και την καταγραφή – τεκμηρίωση φαινομένων (ρύπανσης, εγκατάλειψης, κλπ) και αρχείων.