Το πάθος μας για τις εφαρμοσμένες τέχνες είναι το χαρακτηριστικό που μας ξεχωρίζει. Στην esp+ παράλληλα με τις σπουδές σου έρχεσαι σε επαφή με εξέχουσες προσωπικότητες των εφαρμοσμένων τεχνών μέσω των διαλέξεων, παρουσιάσεων και εκθέσεων που οργανώνουμε καθόλη την διάρκεια των σπουδών.

Σπουδές Φωτογραφίας

Η φωτογραφία διαδραματίζει κορυφαίο ρόλο σε αντικείμενα όπως η μόδα, η διαφήμιση και η ειδησιογραφία. Σπουδάζοντας στην esp+ θα έχεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να δουλέψεις ως freelancer φωτογράφος συνεργάτης εταιρειών/ οργανισμών του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα.

Μαθήματα όπως το φωτορεπορτάζ, το web design, η λήψη και η επεξεργασία του video θα τα βρες μόνο στην esp+. Τα προσθέσαμε επιπλέον του προγράμματος σπουδών θεωρώντας τα κομβικά για την εξέλιξή σου στο φωτογραφικό κλάδο και την διαφοροποίηση σου από τους άλλους αποφοίτους ΙΕΚ.


Σπουδές Γραφιστικής

Τα σύμβολα, οι κώδικες και τα εργαλεία του Graphic Design απαντώνται παντού: από τα ράφια των σουπερμάρκετ και τις αφίσες που συναντάμε στο δρόμο μέχρι τα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και τη σήμανση που ακολουθούμε κατά μήκος μίας λεωφόρου.

Οι σπουδές Graphic Design στην esp+ διαρκούν δύο έτη και αποσκοπούν στην κατάρτιση σύγχρονων και δημιουργικών επαγγελματιών, οι οποίοι θα μπορούν να εργαστούν αποδοτικά σε ολόκληρο το φάσμα της οπτικής επικοινωνίας.


Τελευταία Νέα